Oversikt over hva som er viktig å huske på

Det er mye dere som foreldre må huske på i forhold til barnehagen. Her har vi samlet det meste

Praktisk informasjon:

• Kjernetiden er fra 09.00-14.30. Blir barnet levert senere/ hentet før må det gis beskjed. I dette tidsrommet er vi på tur, har aktiviteter etc

• Leveres barnet i tidsrommet mellom 07.45 og 08.30 må barnet følges inn. Vi spiser frokost og ønsker ro rundt måltidet.

Skal barnet ha frokost i barnehagen må det leveres på kjøkkenet innen 08.20 og ha med egen niste.
De som ikke skal spise frokost legger nisteboks i rød kasse i garderoben og leveres inn i stua.

•Sjiraffene følges opp på avd av foreldrene dersom de leveres etter kl 08.30
Ved henting skal Sjiraffene hentes oppe av foreldrene.

Apekattene hentes inne på avdelingen.

Er vi ute, kom ned i hagen og hent barna. La være å rope på dem!

• Gi alltid beskjed dersom noen andre enn foreldrene skal hente barnet.

• Ta med bleier/våtservietter (ikke up&go)
Er det tomt for bleier, får barnet en lapp på skapet sitt. Når dere har tatt med bleier, henges denne lappen på plass under dagsrapporten.

• Minimum sovetid for barna er 1 time. Er sovetiden kortere ber vi om at barnet sover hjemme.

• Sovebarn har med egen vogn og pose (om vinteren) og dyne (om sommeren)

• Niste tas med til frokost . Husk ekstra niste til turdagene.

• Private leker tas kun med til visedag. Sjiraffene har hver fredag, apekattene siste fredag i mnd.

• Husk å oppdatere oss fortløpende på endringer i e-mail, tlf, adresse.

• Pass på at barnet til enhver tid har nok skift i barnehagen. Yttertøy etter årstid. Se regelliste i garderobeskapet for hvor de ulike tingene skal ligge.

• Husk å merke barnets tøy, sko, eiendeler med navn. Tusj ligger på hver plass.

• Ta med tøfler til bruk inne, evt sokker med antiskli. Vi går ikke barbent inne.

•Regntøy og dresser sendes hjem ved behov for en vask.
Alt skifttøy og annet tøy i hyllene og på knaggene under vinduet skal tas med hjem siste fredagen i måneden for en vask og sjekk.

• Vi tar gjerne imot ros/ris. Ros til alle ansatte i “offentlighet”, ris gis pedagogene , under fire øyne.

• Dersom barnet hentes etter 16.30 vil det etter 2 advarsler sendes ut en giro pålydende 350 kr. Dette dekker personalets overtid.

• Parkering foregår på grusplassen forran barnehagen. Vær vennlige og ikke bruke naboens asfalterte område, eller gressplen.

•ALLE har ansvar for at porten til enhver tid er lukket. La ikke barna få åpne porten selv.